Målare Nacka, Solna & Lidingö med omnejd

av | apr 9, 2019

Kjell Måleri o Plåt – en målare i Stockholmsregionen

Hej! Kjell heter jag och jag jobbar som målare med utgångspunkt i Stockholm men jobbar även i närliggande områden så som på Lidingö, i Nacka och Solna. Jag driver företaget själv och i dagsläget har jag inga anställda. Tack vare 17 års erfarenhet inom yrket som målare kommer jag kunna ge dig den professionella hjälp du söker inom måleri.

Du som kund kan få hjälp av mig inom bland annat sprutmålning, jag jobbar även mycket med att måla plåt, rostfärg och brandfärg. Oavsett vilken tjänst du anlitar mig för lägger jag mycket tid på noggrannhet och kvalité för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Om det är så att du har några specifika önslemål lyssnar jag gärna till dem innan jag påbörjar arbetet. Det resulterar i att du som kund kan styra mer över hur resultatet kommer bli. För att sammanfatta hoppas jag  att få hjälpa dig med någonting inom branschen, oavsett vad det gäller.

Som jag nämnt innan är det bara att kontakta mig om du eventuellt har några frågor angående mina tjänster. Förhoppningsvis är det mig du vänder dig till i första hand när du behöver hjälp av en målare i Solna, Nacka och på Lidingö i framtiden.

Målare Nacka, Solna & Lidingö

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Kjell Måleri o Plåt

Germaniavägen 9
182 68 Djursholm

k_jelle_1972@live.com